Tjänster

  •    
  • Tjänster

CONTENT WRITING

Att skriva bra content, eller innehåll, är en stor del av marknadsföringen. Det är den här biten som skapar engagemang hos besökarna och gör att personen konverterar från besökare till kund. För att en hemsida ska bli framgångsrik krävs det relevant information som är genomtänkt och intressant för besökaren. Framgångsrik content är en perfekt kombination mellan sökmotoroptimerade och användaranpassade texter. Content writing innebär allt innehåll på en hemsida, från längre brödtexter till korta call-to-action.

På RevX har vi content writers som specialiserar sig på den digitala närvaron och vad som krävs för att skapa engagemang. De har god erfarenhet kring flera olika sorters texter och branscher.

SÖKMOTOROPTIMERING

Det är inte slumpen som avgör vem som hamnar högst upp på en sökmotors sökresultat. Det beror helt och hållet på hur bra sökmotorn anser att ni kan svara på besökarens frågor. Men genom att optimera hemsidan med sökmotorns algoritmer i bakhuvudet kan ni synas där kunderna letar efter er. Målet med sökmotoroptimering är att ni ska synas och få fler besökare, samtidigt som dessa besökare är de som ni letar efter.

Sökmotoroptimering är inget engångsarbete utan kräver ständig optimering eftersom algoritmerna förändras och uppdateras. För att hänga med i svängarna finns vi vid din sida och bevakar de senaste trenderna.

DIGITAL ANNONSERING

Med digital annonsering kan du synas i rätt kanaler och för rätt målgrupp. Det finns en uppsjö av olika kanaler att marknadsföra sig i och vi på RevX hjälper er hitta den som passar bäst. Facebook och Google AdWords är bland annat två populära annonseringsmöjligheter vi är experter på och arbetar med dagligen. Vi har alltid ett mål med våra kampanjer som baseras på dina behov. Du kanske vill annonsera ett erbjudande eller få fler besökare till din hemsida?

Utifrån de kanaler som ska beröras skapar vi en digital strategi för att lyckas med din digitala marknadsföring. Vi ser även till att det intresse din annonsering skapar följs upp och mäts på rätt sätt.

WEBBLÖSNINGAR

Alla företag behöver en hemsida, stora som små. På hemsidan exponeras tjänsterna/produkterna dygnet runt oavsett var kunderna befinner sig, den öppnar helt enkelt upp nya möjligheter för er som företag att synas. Vi hjälper företag att skapa webblösningar och hemsidor som ger konkret affärsnytta. En webblösning kan vara allt från ett e-handelssystem till större responsiva hemsidor. Ingen hemsida är däremot för liten och vi hjälper er gärna med planering, design och uppbyggnad av er första hemsida.

Vi hjälper er till den rätta lösningen oavsett om ni har en färdig bild av vad ni är intresserade av eller om du inte har en aning.

FÖRSÄLJNING OCH LEADSHANTERING

För att kunna sälja en produkt eller tjänst måste kundens intresse väckas. På RevX arbetar vi effektivt med telemarketing från kampanjutformning till uppföljning. Med motiverade key account managers skapar vi långvariga och genuina relationer med kunden utan att det blir för ”säljinriktat”.

Försäljning är inte det enda viktiga i ett företag. En del kunder tappas längs vägen på grund av bristande resurser eller fokus, men vi ser till att alla fångas upp och förhoppningsvis leder till affär. Med vår leadshantering sätter vi kunden i fokus och agerar när tidpunkten är rätt.

FÖRETAGSSTRATEGIER

För att komma dit man vill krävs en strategi. Det handlar om allt för ett företag: marknadsföringen, försäljningen, rutiner och så mycket annat. Beslut måste ständigt fattas och många av dessa måste fungera långsiktigt. Frågor som vilken prispolitik som företaget ska föra, hur produktsortimentet ska vara utformat och vilka tjänster som ska erbjudas.

När besluten blir svårare att fatta och kompetensen inte räcker till kan du vända dig till oss. Med erfarenhet från olika branscher kan vi stötta dig med allt från att ta fram strukturer och flöden för arbetet till att söka riskkapital. Det finns inget vi inte kan hjälpa dig med.