Om RevX

  •    
  • Om RevX

Smarta idéer förtjänar att synas

 

Vi på RevX har ett säkert mål: att stärka företagandet med hjälp av kompetens på ett och samma ställe. Det är ingen myt att många tycker det är skrämmande att ta steget ut och starta ett företag, eller att känna sig vilse när man väl har tagit steget. Men på vägen finns det alltid stöd och hjälp att få, och det är här vi på RevX kliver in.

RevX är ett centrum för entreprenörer och företag som vill utvecklas, drivas framåt och se framgång. Hos oss är du välkommen oavsett om det gäller ett nystartat bolag eller ett bolag som har 20 års erfarenhet. Alla bolag är unika och har varierande behov och vi är lyhörda för vad just ni behöver för att ge er de bästa möjligheterna, oavsett om det gäller att skapa strukturer för ert arbete eller hjälpa er att synas på nätet.

Med ett team på 10 personer är vi redo att hjälpa dig med allt som det innebär att vara företagare. Förutom kompetens intern på företaget har vi ett brett nätverk av extern kompetens för att kunna stödja dig så bra som möjligt i din resa. Det spelar ingen roll om du redan har ett nuvarande företag och behöver hjälp med att bygga en webblösning eller om du befinner dig i projektfas och behöver hjälp med att komma igång. På vårt huvudkontor i Malmö arbetar vi dagligen med marknadsföring, telemarketing, annonsering, webblösningar, strategier och allt annat som hör företagandet till.

Revx är ditt stöd när du vill växa, när du vill prestera annorlunda och när du vill se skillnad.

 

Ett urval av vår expertis:

 

Marknadsföring

Alla företag behöver marknadsföring för att hitta nya kunder, men det är enklare sagt än gjort. Med vår hjälp syns du däremot på nätet både organiskt och genom annonsering. Vi arbetar stenhårt med bland annat sökmotoroptimering och AdWords. Marknadsföring handlar helt enkelt om att finnas och synas, därför kan vi även hjälpa dig få den snyggaste hemsidan på marknaden.

Ta reda på mer

Företagsstrategier

Att starta företag är ingen enkel uppgift men med vårt stöd kan du känna dig trygg. Vi tar hänsyn till vad ditt företag behöver och vilken erfarenhet du har för att komma fram till en unik lösning för just dig. Det kan handla om allt från att skapa strukturer och flöden för hur man kan arbeta till att söka riskkapital. Vi har varit ett stöd för hundratals företag på deras väg mot framgång.

Ta reda på mer

Försäljning och leadshantering

Försäljning är den viktigaste byggstenen i allt som har med ekonomin att göra i företaget. För att arbeta med försäljning krävs kreativa kampanjer som faktiskt fungerar. Vi hjälper dig med utveckling, utförande och uppföljning av dessa. Samtidigt som det är viktigt med försäljning är det lika viktigt att bevara nuvarande och framtida förhållanden och vi ser till att du aldrig förlorar en potentiell kund.

Ta reda på mer